Activeer jouw Artemis en
ontdek je innerlijke avonturier

Verdiepende binnen/buiten workshop voor vrouwen

Vrijdag 17 november 2023
van 10.00-16.00 uur

Ben jij op zoek naar meer avontuur in je leven? Zoek jij de avonturier in jezelf terug, die je misschien ergens in je leven wat bent kwijtgeraakt?  Dan is deze workshop een manier om de avonturier in jezelf weer naar boven te brengen, en nieuwe stappen in je leven te maken, groot of klein.

Aan de hand van korte presentaties, oefeningen en (buiten)opdrachten gaan we aan de slag. De begeleiding van Brigitte en Carla zorgt voor diepgang, afwisseling en plezier. De groep bestaat uit maximaal 12 vrouwen, dus er is voldoende ruimte voor jouw ervaringen.

Na deze workshop heb je:

  • Jouw Artemis leren kennen
  • Weer inspiratie om op jouw manier actie en beweging in je leven te brengen
  • Ontdekt waarom avontuur zo gezond voor je is (zowel lichamelijk als mentaal)
  • Innerlijke blokkades, die je in de comfortzone houden, leren ontmantelen
  • Meer zicht gekregen op jouw reis naar buiten én naar binnen (transformerende effect van avontuur)

 

Carla Schellings, psycholoog/coach/auteur/trainer professionele zelfzorg:

“Als psycholoog werk ik vaak met vrouwelijke archetypes, gesymboliseerd door zeven Griekse godinnen. Eén ervan is Artemis, de godin die graag alleen in het bos rondzwerft met haar pijl en boog. Ze houdt van avontuur en heeft een sterke missie, waar ze vol voor gáát. Deze godin in jezelf (her)ontdekken maakt vrouwen erg blij en onafhankelijk. Ze helpt hen nieuwe dingen te doen of oude passies te laten herleven. Mijn Artemis laat mij de wereld al wandelend verkennen en helpt me te staan voor mijn missie met oog op mijn innerlijk kompas.”

Brigitte Ars, oprichter Alice goes Wild, auteur ‘Waar is het avontuur? Zoektocht naar een avontuurlijk leven’ en narratief trainer:

“Ik ben een geboren avonturier, maar het avontuur was in mijn leven een tijdje minder aanwezig. De afgelopen jaren waren een ontdekkingstocht die uiteindelijk heeft geleid tot mijn boek ‘Waar is het avontuur’, het online platform ‘Alice goes wild’ en de Adventure Academy. Eén van de inspirerende momenten hierin was de hereniging met mijn innerlijke avontuurlijke Artemis, tijdens een workshop van Carla. Mijn Artemis geeft mij telkens weer nieuwe impulsen om op reis te gaan en mijn wildste ideeën om te zetten in actie.”

 

 Review deelnemer Sacha Rieken:

“Ik heb genoten van de oefeningen, die me geholpen hebben Artemis in mezelf aan te wakkeren, ik heb genoten van de verhalen van elkaar zo boeiend en inspirerend…en natuurlijk van de prachtige lokatie, het buiten gedeelte en het zalige eten. Nogmaals veel dank!”

Praktische informatie

Datum: vrijdag 17 november – 10.00-16.00 uur

Kosten: € 165,- incl. BTW voor particulieren (als je deze workshop zakelijk volgt komt er nog 21% BTW bij, mail mij dan op avontuur@alicegoeswild.nl

Extra’s:  inbegrepen zijn versnaperingen/ avontuurlijke vegetarische lunch + een exemplaar van Brigitte’s boek ‘Waar is het avontuur’ (winkelprijs € 22,50)

Plaats: Houten Huys, Galderseweg 3, 4855 AD Breda.
Een bijzondere, groene, locatie net buiten Breda.

Klik hier voor de voorwaarden die gelden voor alle boekingen van workshops of andere cursussen die aangeboden worden door Alicegoeswild.nl.

Wildernis in nederland
alice goes wild