Themakalender ‘Plezier met onzekerheid en verandering’

Planning thema – ‘Plezier met onzekerheid en verandering

Op donderdag 23 maart om 20.00 staat de online Masterclass Plezier met onzekerheid, onvoorspelbaarheid en verandering voor deze module gepland, dit keer heb ik gastspreker en psycholoog Carla Schellings uitgenodigd, die is gespecialiseerd in zelfzorg. Tijdens deze inspiratiesessie van 30-40 minuten gaan we in op dit boeiende onderwerp dat iedereen raakt of bezighoudt. Carla: “We gaan op ontdekkingstocht in onze innerlijke wereld en ontmoeten de monsters die ons vaak bang en onzeker maken waardoor iedere verandering en avontuur eng lijkt. Deze monsters laten zich temmen met aandacht en plezier. Maar pas op: na deze masterclass zou je je monsters zelfs leuk kunnen gaan vinden!” 

Een opname van deze sessie vind je later terug op het platform. Je ontvangt van tevoren per e-mail een Zoom-link. Wil je meedoen met de breakout rooms? Dan verzoek ik je te zorgen voor camera en geluid.

Begin april staat er weer een leuke Challenge online (dit keer een Experience Challenge…) en op dinsdag 11 april om 20.00 is de Q&A bijeenkomst waarbij we online kunnen bijpraten en je allerlei vragen kunt stellen over het thema en over andere dingen die met de academy te maken hebben. Ook hierover ontvang je van tevoren een e-mail met een Zoom-link. Hiervan wordt geen opname gemaakt.

Aanmelden Microavontuur 

Wat was het een leuk Microavontuur-dag afgelopen keer in Kampina, onder het thema Stilte en de Storm. ik merk dat iedereen het heel verfrissend vindt om nieuwe mensen tegen te komen. Niet vreemd, want wat een leuke groep is het! In de Facebookgroep heb ik inmiddels gevraag naar input voor volgende Microavonturen, en je mag me hier ook persoonlijk over mailen. Dank hiervoor!  

Het volgende Microavontuur is nu op zaterdag 25 maart, op verzoek van velen op Tiengemeten, een voormalig quarantaine-eiland met een eigen ‘Wildernis’, reken op 10 km struinen. We ontmoeten elkaar rond 10.30-10.45 bij de veerboot van 11 uur, kaartjes zijn op eigen kosten, kijk op deze pagina. Meer gedetailleerde informatie volgt later. Schrijf je ajb hier in zodat ik een overzicht heb van wie er mee gaat: https://www.avontuur-academy.nl/aanmelden-event/ , en zet het alvast in de agenda! Leuk, ik heb er weer zin in! 

 

Kalender

  • Donderdag 23 maart 20.00 uur: Masterclass Een Nieuw Begin 
  • Zaterdag 25 maart Microavontuur om 10.30 op Tiengemeten
  • Begin april: Avontuurlijke Challenge beschikbaar in de academy
  • Dinsdag 11 april 20.00 uur: online sessie en Q&A 
  • Mei/juni: Nieuw thema